Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
A szokásosnál hosszabb 3 harmad 3/2
Hozzáadva: 2013-11-11 16:37:41
Elmaradás pótló sorozatunk második részében a holt szezon eseményeiről és a csapat körüli változásokról számolunk be.

2 harmad – Holt szezon

Elmaradás pótló sorozatunk második részében a holt szezon eseményeiről és a csapat körüli változásokról számolunk be.
Ebben a harmadban kicsit össze fog folyni az idő és egy falatnyira belekóstolunk a bajnokságba is, de igyekszünk a csapat körüli eseményekre koncentrálni.
Bár sok csapat örült volna egy bajnoki bronznak és egy kupa ezüstnek, vagy akár bármelyiknek is külön, a Krokodilok háza táján ez inkább kudarcnak számít, mint elért eredménynek. Egy sokunk számára alaposan megérdemelten végigpihent nyár után, augusztusban megkezdtük szokásos döcögős felkészülésünket. A tavalyi sikertelenségünkkel elmulasztottuk jóllakottság érzésünket és újra harapóssá váltunk, illetve további motiváció forrásként tehetséges utánpótlás játékosaink közül többen is csatlakoztak OB1-es csapatunkhoz.
Hoffmann Tamás, Kvasznicska Norbert, Lukácsi Boldizsár, Poór Péter, Rózsa Vince frissen fiatalosan új lendületet hoztak a csapatnak és már korántsem számítanak tapasztalatlannak. Korosztályuk legjobbjainak számítanak és már eddig is rengeteg sikert értek el utánpótlás csapatainkkal.
Fiataljainkon kívül több játékos is csatlakozott még hozzánk, hogy egy erősebben vágjunk neki a szezonnak.
Elsőként egy friss bajnok, Szlávik Bence érkezett, aki a Phoenix gárdájától igazolt hozzánk, rá a védekezésünk megerősítésében számítunk.
Nagy visszatérőnk Havas Krisztián, aki a feloszlott Diamonds csapatából egy kisebb vargabetűvel tért vissza hozzánk. Kikit nem kell bemutatnunk senkinek, az ország egyik legjobb kapusáról van szó, aki akkor is komoly erősítésnek számított volna, ha minden más hálóőrünkre számíthattunk volna. Ez azóta sajnos kiderült, hogy nem így van, így többszörös teher zúdult Kiki vállára amit becsületesen nekiállt cipelni.
Szintén visszatért önkéntes száműzetéséből Zelei Kristóf is, akire már korábban is szívesen építettünk volna, de most jött el az ideje, hogy teljes erőbedobással a csapat mellett legyen.
OB 3-as csapatunkból, ami sajnos megszűnt két játékos is csatlakozott első vonalbéli alakulatunkhoz. Rácz Robert és Bogner Róbert (Rob és Robek) első körben a védekezésünket fogja segíteni, de idővel más fronton is bevetésre kerülhetnek majd.
Érkezők mellett távozókkal is számolnunk kellett. Közöttük vannak akikről a már aktuális szezonban derült ki, hogy egyáltalán nem, vagy nem nálunk fognak játszani a szezonban, így itt egy kicsit összemossuk az időt és mindenkit felsorolunk nem csak a holt szezon változásai fognak feltűnni.
Simon Adorján betegség miatt sajnos nem tudja vállalni a szezon hátralevő részét. Adi komoly érvágés a csapatnak. Tazmániai ördöghöz hasonló mozgása nagyon fog hiányozni a pályáról. Jobbulást és mielőbbi visszatérést kívánunk.
Szintén szezon közben válunk meg egy ötszörös bajnok Krokodiltól. Szerencsére Hollósi Ricsi se nem egészségügyi okból, sem pedig nem azért válik meg tőlünk, mert váltani akarna. Munkája külföldre szólította. Sok sikert kívánunk neki a svájci 3. vonalban.
Csak azért nem hasonló kaliberű a veszteség, mert rá remélhetőleg a szezon második felétől már számíthatunk, de Fuchs András tanulmányi elfoglaltságok miatt erősen limitált részvételt tud csak idén vállalni. Nincs csatár az országban aki ne rettegné Fuchs nevét ha a pályán van, pótlása komoly gondot fog okozni, de valahogy kihúzzuk a visszatéréséig. Sok sikert Kux a diplomához, várunk a pályán!
Újabb 4 Krokodil aranyérem távozott Bedő Zoltán személyében aki az utóbbi évben nem tudott már teljes értékű munkát végezni. Zoli jelen pillanatban a Rudas csapatának az edzője, akik idén szintén az első vonalban szerepelnek. Sok siker kívánunk neki….azt mondta még visszatér  Egy terminátorban sose kételkedj!
Nagy Ádám bár nem távozott a csapattól, de munkahelyi kötelességei szinte teljesen ellehetetlenítették az edzésre járását és a mérkőzéseken való részvételét. Ez és Samu Balázs vidéki tanulmányai (bár ő amikor csak tud rendelkezésére áll a csapatnak) azok a tényezők amik Kiki számára plusz terhet jelentenek. Egyelőre viseli.
Utánpótlás fiataljaink közül is elveszítettünk egy tehetséges játékost, aki idén már felnőtt csapatunkban is helyet kapott volna. Mile Benedek a Phoenixben folytatja a játékot.
Szintén komoly veszteségnek számít, hogy Varga Gergő határozatlan időre felfüggesztette a játékát. Geri jelenléte a pályán és ahogy folyamatosan veszélyezteti a kaput rettenetesen hiányzik a csapatnak, az ő hiányát nagyon nehezen fogjuk tudni pótolni és viselni. Ő most jelenleg a gyúrásra koncentrál.
Bár nem játékos, de veszteség. A csapat szakmai irányítása visszakerült Galsai Péter és Ambrus Norbert kezébe míg Szabó József az utánpótlás irányítását vette célba. Továbbra is bizonyos, hogy egy játékon kívüli edző nagyon sokat tudna hozzátenni a játékunkhoz, de így legalább elmondhatjuk magunkról, hogy a legsikeresebb edző nélküli csapat vagyunk. Joe természetesen továbbra is segít amiben tud a felnőtt csapat körül is.
Ahogy a fentiekben olvashattátok, szinte a feje tetejére állt a játékos listánk, de pozitív és negatív változások ugyanúgy megtalálhatóak. Ami talán egy hajszálnyit a pozitív felé billenti a mérleget, hogy fiatalodtunk és sokkal sikerre éhesebb gárdával tudtunk nekivágni a szezonnak.
Zárszóként megemlékeznék első bajnokinkról is, melyet szintén a felkészülés részének tekintünk, mivel az OB1-es újonc Kinizsitől elszenvedett vereségünk ébresztőként hatott a csapatra. 9-5re kaptunk ki egy olyan meccsen amit mindenképpen nyernünk kellett volna, de felkészületlenségünk és túlzott magabiztosságunk megbosszulta magát. Tulajdonképpen ha ettől magunkhoz tértünk, többet nyertünk vele, mint a 2 pont amit veszítettünk.
Sorozatunk harmadik, egyben befejező részében az idei szezon már lezajlott részével fogunk számot vetni egy tömörített formában.

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2024 február
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: