Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Az Év Krokodilja: DURCI
Hozzáadva: 2010-08-03 21:13:43
Emlékezetes szezont tudhatnak maguk mögött a Krokodilok, amely bővelkedett sikerekben, lélegzetelállító pillanatokban, munkában és nem utolsó sorban nagyszerű közösségi élményekben.

A szezon utolsó hivatalos eseménye az évzáró bankett volt, amelyen - többek között válogatottbeli kötelezettségek miatt - nem minden játékos tudott megjelenni, de lélekben biztosan minden "hüllő" koccintott a csapat egészségére.
A jövőbeli tervek, célok, feladatok felvázolása közben szó esett az EK-ra való felkészülésről, a jövőévi OBI-es keretről, egy új honlap szükségességéről, az egyesület körüli teendők további delegálásáról, és még rengeteg egyéb, az egyesület mindennapjait érintő témáról. Azonban a játékosok legfontosabb feladata ezen az estén az volt, hogy megválasszák maguk közül az Év Játékosát.
A csapat ismét bebizonyította saját magának is, hogy nem néhány egyén(ieskedő)ből áll, hiszen a 20 játékos 7 különböző társára adta le a voksát.
A legtöbben Duró Norbert-et találták érdemesnek a megtisztelő cím viselésére, aki a szezon során megmutatta, hogy mitől lehet valaki AZ ÉV KROKODILJA: tehetség, szorgalom, kitartás, alázat és hihetetlen motiváció jellemezte a 15-öst egész évben.
A 2009-es két ezüst megmutatta, hogy erős kerete volt a Krokodiloknak, de ahhoz nem volt elég, hogy közel 10 hónapon keresztül minden kiélezett helyzetből győztesként kerüljenek ki. Ressely Norbert távozása után pedig egyértelművé vált, hogy erősíteni kellett a keretet a bajnoki aranyhoz. Érkezett Rab Konsti, az ikon, visszatért Bartakovics Gyuri, a zseni...
Ám Duró Norbertnél jobban igazolni nem nagyon lehetett, ez már 2009-ben világos volt. Tudása, játékintelligenciája, fizikai képességei azonnal megmutatják, hogy remek játékos, ám ami legalább ennyire fontos, az az, hogy egy beszélgetés után kiderül az is: Durci egy remek srác.
Nem volt azonban könnyű dolga, hiszen teljesen új környezetben, teljesen új és többnyire ismeretlen arcok között "kellett" azonnal eredményeket produkálnia, az elvárások pedig nagyok voltak. Az sem könnyítette Norbi helyzetét, hogy minden hétvégén, sőt, sokszor hétközben is Debrecenből Budapestre kellett utaznia, és a fővárosban kellett laknia. Akadt azonban egy önzetlen barát, egy valóságos őrangyal, aki vendégül látta Durcit ezeken a hosszú hétvégéken. Az ő segítsége meghálálhatatlan :) KÖSZÖNJÜK!
Szolíd kezdés és némi próbálgatás után összeállt a Duró - Szabó - Bedő - Bozsó - Ambrus sor, ami a csapat és magyar a mezőny egyik leggólerősebb ötöse volt az egész bajnokságban, bár igaz, védekezésben lett volna mit javítani.
Durci a szezonbeli 35 góljával a leggólerősebb Krokodil játékos volt. Ráadásul kiválóan teljesített mindhárom DFSE elleni derbin, ősszel az ő játékának köszönhetően szereztek pontot a Krokodilok, tavasszal, a bajnoki címet érő győztes meccsen is betalált, és a kupadöntőn sem rajta múlott, hogy végül vesztesként hagyták el a pályát, hiszen 2 találatot is jegyzett.
Hatalmas szezon van Duró Norbert háta mögött, és kívánjuk, hogy a következő még nagyobb legyen!

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2019 február
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: