Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Címvédés - Bajnok csapat!!!
Hozzáadva: 2012-04-14 14:20:50
A feladat roppant egyszerű volt. Ha nyerünk, miénk az arany. Mi pedig nyertünk. 8-6-os győzelmünk Gödön azt jelenti, hogy idén is, immáron harmadszor sorozatban BAJNOK a DUNAI KROKODILOK SE!
 
 


Ha a rengeteg ostoba klisé közül egyet kéne választanom erre a meccsre akkor a "tét rányomta a bélyegét a meccsre" lenne az. Tudtuk, hogy Gödön nem könnyű meccs vár ránk. Ellenfelünknek gyakorlatilag csak presztizs múlt a meccsen, nekünk viszont az, hogy két fő ellenlábasunk egyike se tudjon már befogni minket az utolsó két körben. A dolgunkat az sem könnyítette meg, hogy a felkészülésünket némileg megtörte a 3 hét szünet, de vendéglátóinknak pont ugyanennyit kellett várnia a meccsre, úgyhogy ezzel kár volt foglalkozni.
A mérkőzés kezdetén igyekeztünk elkerülni, hogy megint hátrányba kerüljünk és ez sikerült is, sőt Hollósi és Dombauer góljaival a harmad felére már 2 góllal ment a csapat. Ezután viszont jött az első kiállításunk amiből később rendszert is csináltak a sporik. Valahol a kiállítás felénél jártunk amikor góllal kiegészültünk, így 2-1el vonulhattunk az öltözőbe levonni a tanulságokat.
Több és pontosabb lövés, ezek voltak az irányvonalak amivel pályára léptünk. Pazsák meg is fogadta az intelmeket és a 2 percben betalál, 3-1. A tvábbi meddő mezőnyharcból egy bűntető az ellenfélnek amit Nagy kapus hárított így Bozsó maradt a bűntetőpadon, szerencsére 2 teljes percig. Még a harmad fele előtt ismét hazai zárkózás, majd válasz tőlünk 4-2. Ez idő táj viszont már teljesen bizonyos volt, hogy a messzi földről érkezett bírók korántsem állnak a helyzet magaslatán. Előbb egy teljesen szabályos gólunkat érvénytelenítették, úgy hogy még egy fújással azt is megakadályozták, hogy kapitányunk ismét a gólvonal mögé juttassa a labdát ha már elsőre nem láttak, majd az ellanfél egyik játékosával kezdtek beszélgetésbe ahelyett, hogy kiállították volna, miután ütővel levágta hátvédünket. Időközben zárkózott is a hazai alakulat így a 18. perc végén jegyzett találatuk már az egyenlítést jelentette. Egy perccel később ugyanazzal a határozottsággal ahogy a mi gólunkat nem adták meg egy kapufát felvésettek az eredményjelző hazai oldalára (érdekes, hogy egyesek mennyire gyengék alapfokú geometriából). Az egyetlen lehetőség, hogy a labda a gólvonal túloldalán legyen egy nagyobb lyuk lett volna a háló oldalán amit igencsak nem sikerül leellenőrizni a meccs előtt. Foltozás után a maradék egy percben már nem változott az állás. 5-4-re buktunk.
A 3. harmadban aztán felpörögtek a motorok és hiába kezdett emberelőnyös góllal ellenfelünk, a társak szemében tükröződő elszántság pillanatnyi kételyt sem hagyott játékosainkban, hogy az utolsó téttel rendelkező harmadot játszák az idei szezonban. További két kiállítás kivédekezése mellett Pazsák 2, Galsai és Ressely N. 1-1 találatával már mi vezettünk 2 góllal a hajrá megkezdésekor. A meccs végén még hazai időkérés, kapuslehozatal, de ez semmilyen irányba nem mozdította el az eredményjelzőt. Kűzdős-hajtós meccsen 8-6-ra legyőztük a Diamonds SK csapatát amivel a tabellán behozhatatlan előnyre tettünk szert riválisaink előtt. A mesének még nincs vége, de mi már ellovagoltunk a naplementébe. Rétestészta, örömhoki, sör-rövid....ÖTSZÖRÖS BAJNOK A DUNAI KROKODILOK SE! Szép munka volt fijjug!
 
Diamonds SK - Dunai Krokodilok SE 6 - 8 (1-2, 4-2, 1-4)
Hollósi 1+0, Dombauer 1+1, Guzsaly (2 perc), Pazsák 3+0 (2 perc), Bozsó (2 perc), Varga 1+2, Bedő 0+1, (2 perc) Ressely N 1+0 (2 perc), Galsai 1+2, Simon 0+1, Molnár 0+1
 

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2019 február
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: