Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Fájó vereség
Hozzáadva: 2013-03-29 16:29:01
Alapszakasz elsőségért szállt ringbe csapatunk a hétvégén Érden. Harmadik hely lett belőle.

Az utolsó játékhétre maradt az alapszakasz első három helyének kiosztása. Az biztos volt, hogy a Phoenix másodiknál hátrább nem végezhet, de minden más kérdés nyitott volt köztünk, az SZPK és a fent nevezettek között.
Mivel az eredmény már megvan és amúgy is már majd egy hete volt a meccs, sokat nem matekozunk vele, a lényeg úgyis az, hogy mivel vereséget szenvedtünk és vetélytársunk sem botlott, ezért harmadik helyen zártuk az alapszakaszt, ami azt jelenti, hogy kibérelhetünk egy apartmant komáromban, mert a következő hetek ben elég gyakori vendégek leszünk arrafelé. Legalább három mérkőzést, ha nem 4-et játszunk a kupadöntőt is beleszámolva a narancsmezes csapattal, amiből 2/3 is az Oroszlánbarlangban kerül majd megrendezésre.
A mérkőzésre annak tudatában készülhettünk, hogy bármilyen győzelem esetén miénk az alapszakasz első helye, minden egyéb más, pedig gyakorlatilag a vigaszágat jelenti a döntőhöz. Sajnos a mérkőzés kezdete előtt derült ki, hogy Varga Geri sportorvosija lejárt, ezért nem léphet pályára és pillanatokkal a kezdő sípszó előtt kellett átvariálni a felállásunkat.
Az első harmadban kiválóan működött a védelmi stratégiánk, de a támadásaink már jóval kevesebb eredményt hoztak. Egy gólon tartottuk folyamatosan rohamozó ellenfelünket, de a saját támadásaink felépítéséhez kevesek voltunk. Figyelembe véve a tétet meglepetésszerűen enervált és nehézkes volt a csapat mozgása.
A második etap elején nem sikerült megújulni és ha lehet még álmosabban lézengtünk a pályán. Emberelőnyeinket sem sikerült gólra váltani, azonban ellenfelünknek közel egy év után ismét sikerült utat találnia előnyben a hálónkba. Ha pedig egy üzlet beindul, akkor az megy és rögtön kettőt is lőttek két előnyből. 4-0 volt a kijelzőn amikor elkezdtük átszervezni a játékot, de 5-0 volt mire eljutottunk oda, hogy konkrét változásokat tudjunk eszközölni. Átálltunk két sorra, ami végre meghozta azt a változást amit vártunk és elkezdett pörögni, ütközni és játszani a csapat. A harmad vége előtt megszereztük első találatunkat ami adott némi alaphangot a szünethez és a záró felvonáshoz.
A harmadék játékrész góllal kezdtük és ami még biztatóbb volt, hogy birtokoltuk a labdát és volt tempó a játékunkban. A lendületet az sem törte meg, hogy újabb gólt kaptunk, az viszont már igen, hogy nem tudtunk rá gyorsan válaszolni és még egy soron következő emberelőnyt is kivédekezett vendégünk. Bár több helyzetünk volt a következő 10 percben, mint a meccsen addig összesen, de ezeket vagy mind elherdáltuk, vagy az ellenfél kapusa hárított bravúrral. Aztán kegyelemdöfésként érkezett a 7. kapott gól, amit még egy teljesen felesleges fegyelmezetlenségből adódó kiállítás is követett, így az utolsó két percet gurigázással töltötte a Phoenix és sajnos megérdemelten gyűjtötte be a 2 bajnoki pontot.
Az egésznek a korábban már említett következménye, hogy harmadik helyen végeztünk és az SZPK csapatával mérkőzünk majd meg a döntőbe jutásért, míg a Phoenix egy gyakorlatilag formaságnak nevezhető párosításban a Diamonds-ot fogja majd búcsúztatni. A következő mérkőzésünk április 13-án lesz Komáromban amit rögtön követ majd 14-én a párharc második mérkőzése az érdi csarnokban. Csak emlékeztetőül az elődöntő 2 nyert mérkőzésig tart, így lehetséges, hogy egy harmadik meccset is vívnunk kell az erődvárosi csapattal. Annak a helyszíne szintén Komárom lesz.
NA DE! Addig is. Van még egy rendkívül komoly feladatunk és ez a kupadöntő megvívása április 6-án, szintén a komáromiakkal akikre már nem tudok több szinonímát kitalálni ebben a cikkben, úgyhogy zárom is soraimat azzal, hogy várunk mindenkit szeretettel, gyertek és szurkoljatok a DUNAI KROKODILOKnak!
 

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2019 január
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: