Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Indul a rájátszás
Hozzáadva: 2014-03-18 18:49:17
Az alapszakasz lezárultával kialakult a bajnokság felsőházi rájátszása.

A négy csapat aki tovább harcolhat a bajnoki aranyért: a Dunai Krokodilok SE, a Dunaújvárosi Főiskola-Corner Ékszer–RFT, a Phoenix Fireball SE és az SZPK-Nokia Komárom.
A dunaújvárosi alakulat bár teljesen megérdemelten jutott be a rájátszásba, hiszen minden fő riválisát megverte, de azért kicsit kilóg a társaságból. Nekik már egy dobogós helyezés is nagyon jó eredménynek számítana a végelszámolásnál. Idén, az első 3 helyezettől nem tudtak pontot rabolni.
A többi rájátszásba jutó csapat között már jóval öldöklőbb csatákra számíthatunk és a végkimenetel teljesen megjósolhatatlan. Mindenkinek lehetnek aggályai, ugyanakkor minden csapat kapaszkodhat is valamibe.
Részünkről aggasztó lehet, hogy a címvédőt már két szezon óta nem tudjuk legyőzni, enélkül pedig szinte lehetetlen lesz megnyerni a bajnokságot. A másik oldalról viszont bátoríthat minket, hogy miénk jelenleg a leghosszabb veretlenségi sorozat a bajnokságban (10), az egymás elleni eredményekben mi voltunk a legjobbak, hogy javuló formát mutatunk a szezonban, a kimagaslóan sok lőtt gól és hogy az első helyezettel azonos pontszámmal végeztünk a második helyen.
A címvédővel van a mentális előny, az alapszakasz győzelem, plusz 1-2 pont a riválisokkal szemben, valamint a legkevesebb kapott gól az alapszakaszban, a folyamatos jó teljesítmény és az, hogy a Krokodilok szemmel láthatóan nehezen találják a játékuk ellenszerét. Kétkedésre adhat azonban okot, hogy nagyon nem tudtak idén mit kezdeni a masszív komáromi alakulattal, 6 rendkívül fizikális mérkőzésük lesz a rájátszásban, ami nem a legnagyobb erősségük és hogy az egymás elleni eredmények tekintetében a leggyengébben végeztek a top csapatok közül.
Az erődvárosi alakulat fizikális felkészültsége teljesen tökéletes a rájátszásra. Minden csapattal fölé tudnak kerekedni testi erőben és ahogy évek óta tartó kupaveretlenségük is mutatja, képesek folyamatosan jól teljesíteni kiélezett szituációkban. Bár ellenünk nem szereztek pontot, de a Phoenix kétszeri legyőzésével a második helyen állnak az egymás elleni tabellán és akárcsak mi, ők is egy Kinizsi meccsen szórták el az alapszakasz első helyét. A mérleg másik serpenyőjében van hullámzó teljesítményük és a két vereségük ellenünk, melyből az egyik egy igen nagy pofon volt (20:9 Érden). Szintén ellenük dolgozik a 3. helyük az alapszakaszban, mert így ők már 2 ponttal lemaradva kezdik meg a csatározást, ami nagyon kevés hibára ad lehetőséget.
 
Az  eddigi helyezések alapján pontokat kaptak a csapatok a rájátszás megkezdéséhez, mely szerint a így néz ki a tabella jelenleg:
1 Phoenix FSE 4 pont
2 Dunai Krokodilok SE 3 pont
3 SZPK-Nokia Komárom 2 pont
4 DF-Corner Ékszer-RFT 1 pont
 
Egyesületünk menetrendje szerint kezd idegenben a Komárom, majd a Dunaújváros ellen, utána hazatér egy Phoenix elleni rangadóra. A visszavágókra ugyanebben a rendben kerül majd sor, csak nyilván először két hazai meccsel kezdünk és idegenben végzünk a Phoenix ellen.
 
Mind a rendszer, mind a csapatok remek összecsapásokat ígérnek a továbbiakra, így a kilátogatók igazán jó élményekkel gazdagodhatnak a következő 2 hónapban.
 
A meccsekre gyertek minél többen és szurkoljatok a Dunai Krokodilok-nak!

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2019 február
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: