Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Őszi győzelem Debrecenben
Hozzáadva: 2010-11-01 21:36:39
8-as baleset az autópályán, 7 lőtt gól, 6 kapott, 5 kiállítás, 4 fordulat, 3 kismalac, 2 pont ide, 1 se oda. Tovább után a debreceni vendégjátékunk részletei.

Elérkezett a 7. fordulóhoz a Magyar Férfi OB1-es floorball bajnokság. A Dunai Krokodilok csapata debreceni vendégjátékra utazott. Nem könnyen jutottak el, egy nem könnyű győzelemért.
A pontos indulás megvolt, ám senki sem számíthatott az autópályán történő balesetekre. Az ácsorgás miatt a mérkőzést negyed 4 magasságában kezdték el a csapatok. A Krokodilok kevés és dekoncentrált melegítéssel álltak fel a húzáshoz (Természetesen Galsai erre felhívta a figyelmet a mérkőzés előtt).
A kezdő sípszó után 4-5 perces rohanás kezdődött el a pályán, egymás kontráit kontrázták a csapatok, de a kapusok mindkét oldalon jó helyt álltak.
A 6. perc kezdődött amikor a Krokodilok előnyhöz jutottak. Pazsák talált be kíméletlenül a felsőbe, majd lesétált a pályáról. Az előny megvan, de mikor jelentett ez jót a Krokodiloknak?
Egy krokodil támadást követően a debrecen lendült kontrába, Pazsák visszafutás közben „pöckölte” fel Lánczi ütőjét hátulról. Jogos 2 perc. Az emberelőnyt ki is használta a debreceni gárda, Nagy Ádám hozta helyzetbe Víghet aki nem hibázott. 1-1.
2 perc telt el körülbelül, amikor Nagy szerepet cserélt, most ő fejezte be az akciót, Machlik szolgálta ki, sajnos a Mullsjöbeb pallérozódott Havas kapus már tehetetlen volt.
A másik idegenlégiós ezen felindulva, nem hagyta szó/gól nélkül a dolgot, Ressely N. egalizált.
Később, hogy a kiállításpercek is egalizálódjanak, Vígh Gyula vállalta fel az odaütést, és az ezért járó 2 perces pihit.
Az emberelőnyös első sor jól működött, jól ment a forgás a Bozsó-Duró-Pazsák trió között, a két szélső pedig veszélyes lövésekkel traktálta Héjja kapuját, ráadásul minden kapuralövés után kékmezes ért elsőnek a labdához, így kezdődhetett újra a nyomás. Bozsó keresztpassza után Galsai ragasztotta a debreceni kapus füle mellé a labdát.
Szünet következett, egy gólos krokodil vezetésnél.
A második harmad első gólja egy „ártatlan” „szöglet”-ből következett be. A Krokodilok elaludtak. Mint tudjuk egyetlen rögzített helyzet SEM ártatlan a debrecenieknél, mióta Petri náluk töltött egy fél szezont. Az ő kombinációját készítette elő Cseresznye Ádám Szobonya Kornélnak, aki flikk-flakkból nem hibázott. Szépségdíjas.
Bozsó „agresszív” Tamás ülhetett 2 perces büntetést, véleményes eset volt, megadható, bár kicsit szigorú ítélet. A palánk mellett tartotta fel a debreceni játékost.
Alig fél perce tartott a büntetés, amikor megint a debreceni publikum örülhetett gólnak. A szerzője ismét Nagy ismét Machlik passzából. Eltalált egy támadópáros az már biztos.
Szabó Viktor szerzett szépen labdát a pálya jobb oldalán, amivel megindult, viszont egy kamionnal ütközött. Lánczi húzott kéziféket a félpályánál, egyértelmű feltartás. A reklamálás felesleges, csapattársai elmondása szerint is örülhet a kisebbik büntinek.
A debreceni szurkolóknak viszkethetett a tenyere (na nem csak azért mert egy-egy ítélet után majd’ meglincselték a játékvezetőket), hanem mert a második harmad 7. percében ismét tapsban törtek ki. Történt ugyanis, hogy Tóth Gábor csapatkapitány passza után „Csenye” és csatárpárja hozta a labdát Duróra, aki a passzsávot lezárta, ezzel mintegy felkínálva a lövés lehetőségét. Ádám nem passzolt, de nem is hibázott. A kapus lába fölé lőtt, védhetetlen.
Mostanában Ressely Krisztián a gólfelelős akkor, ha szorít a pikkely a krokikon. Most is jókor húzott (mi mást csinált volnaJ) gólt, felélesztve a hüllőket.
Majd következett Guzsaly, aki máskor is szívesen látogathat Debrecenbe, oly sok új barátot szerzett magának. A viccet félretéve, Hollósi kipattanójára ért oda, Héjja kapust átugorva, aki még az előző lövés védésénél csúszott ki. A helyzet nem volt átlátható, sok debreceni védő rohant visszafele, nagy tömörülés volt a kapu előtt. Egyesek azt mondják „JZ” a kapusterületen belül állt, ugyanazon egyesek azt, hogy letérdelte a debreceni kapus.
Mások szerint a visszafutó védők ütközhettek saját csapattársukkal, megint mások hogy a visszaérkező védők voltak a kapusterületen belül. Egy biztos, a bírók befújták, ezzel 5-5.
 

A következő 2 perc tulajdonosa Héjja Borisz, akarom mondani Csaba, aki a bal szélen szorította Guzsaly-t a palánknak, majd kisebbet „taszajtott” rajta, miért ülhetett a büntetőpasdra. Elmondása szerint, tudja hogy jogos volt, de nem szándékosan tette, és ígéri ezzel nem is lesz több 2 percese. Értékeljük őszinteségét, és bárány lelkét! J
Szabadütéssel jöhettek a Krokodilok a bal szélről. Emberelőnyös sor fent. Galsai a labdánál. A sípszó hallatán körbenéz, és a biztos hátrapassz helyett Ressely Norbit találja meg a hosszú kapufa tövénél, majdhogynem rálövi a labdát az ütőjére. Az előny 1mp-ig tartott, nem szőröztek sokat a pikkelyesek.
Később Hollósi bizonyította, hogy nem érdemes kihagyni. Jót tehetett neki a pihenő mert elképesztő munkát végzett a sorában. Bizonyította továbbá, hogy megtalálta a pontgyűjtő ütőjét is, az elmúlt meccseken ez már látszott, most ezt biztosította be. Asszisztált hozzá Ressely Krisztián.
Forró volt a pite, tovább nőtt a entrópia a pályán, kihagyott helyeztek, kapufák, Havas bravúr, Héjja védés.
Az 57. percben Kimák talált még be, egy kipattanót követően, ami szorossá tette a végét, de maradt a 6-7.
Rendkívül nehéz meccsen vannak túl a Krokodilok, igaz a sorok jól működtek, Hollósi belépésével életre kapott a soruk, a védőink pár megingástól eltekintve jól floorballoztak, a fiatalokon érezhető volt az izgalom, és a pánik néhol, de hol máshol edződhetnének mint a felnőtt bajnokságban.
Érezhető volt Szabó edző hiánya, és a dekoncentráltság, és a tempó homályba veszése. Pozitívum viszont hogy kezdenek összeállni a sorok, záporoznak a lövések.
Jókor jött ez a „meglegyintés” a vendégeknek. Még jobban pedig a Debrecen csapatának, akik ha minden mérkőzésre így készülnének a dobogón a helyük.

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2019 január
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: