Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
U19: Hibátlan játékkal vertük a Neumannt
Hozzáadva: 2014-11-22 21:50:00
A hazai floorball élet egyik bölcsőjében, a népligeti Építők sportpályán a Neumann Wombats elleni mérkőzéssel folytatódott az U19 -es bajnokság.

Varga Richárd kényszerpihenője miatt némileg szokatlan összeállításban játszottak a Krokodilok, ugyanis Kvasznicska Norbert védőként szervezte a játékot Horváth Gergővel az oldalán, előttük a Hoffmann - Horváth Benedek - Magyar / Luttenberger csatársorral, míg Lukácsi Boldizsár ezúttal a másik sorba került, ahol védőtársa Saranyik Bence volt, elöl pedig Rózsa, Medica és Tóth keverte a lapokat. A kapuban, mint mindig, a női felnőtt válogatott keretébe is meghívót kapó Babusa Karolina térdelt.
 
A mérkőzés mindkét oldalon fegyelmezett játékkal, feszes védekezéssel indult, a csapatok elsősorban a hibák elkerülésére törekedtek. A Neumann teljesen átadta a területet és a labdát a Krokodiloknak, és szinte kizárólag kontrákból próbált megélni az egész meccsen, így elsősorban Hoffmannéknak kellett ügyelniük arra, hogy ne csússzon hiba a passzaikba. Ezt nagyon magas szinten megoldották, ami ugyanakkor azzal járt, hogy viszonylag kevés nagy helyzetet tudtak kialakítani, legalábbis a meccs elején. Mindenesetre a Krokik fölénye így is góllá érett, Kvasznicska húzott szép gólt még a 3-ik percben.
 
Csodaszép jelenetekkel indult a második etap, előbb Rózsa Vince fűzte fel az egész védelmet közvetlenül a buli után, és lőtte ki a rövid felsőt, majd Tóth Ádám szerzett gólt bravúros mozdulattal egy hosszú felívelés után. A 2 gólhoz mindössze 16 másodpercre volt szüksége a teljesen felvillanyozott Krokodiloknak, akik innentől kezdve domináltak a mérkőzésen. Türelmes, okos játékkal széthúzták a tömörülő Wombats védelmet, nem erőltették az elsőszándékú támadásokat, és hiba nélkül szűrték az ellentámadási kísérleteket. A Krokodilok a második harmadot is megnyerték, és 4-1-es vezetés birtokában készültek az utolsó játékrészre.
 
Emlékezhetünk, a tavalyi U19-es bajnokság ezüstérméről döntő mérkőzésen a Krokodilok 4 gólos előnyt adtak el a Neumann ellen, és egy biztos(nak hitt) győzelem helyett egy kínkeserves döntetlennel szerezték meg végül a második helyet. Igaz, az egy másik Neumann volt, hiszen abból a garnitúrából többen is kiöregedtek.
Ezért sem ismétlődött a tavalyi blama, és leginkább azért sem, mert a Krokodilok tudatosan és jól floorballoztak, és nagyon-nagyon élvezték a játékot! Horváth Bence, Tóth, Hoffmann és Kvasznicska is gólt, gólokat szereztek, így végül imponáló, 9-2-es győzelemhez segítették hozzák a csapatot. Két forduló után így 100%-os teljesítménnyel a tabella élén telelnek a Krokodilok!
 
Fiú U19 OB, 2. forduló
Neumann Wombats FSE - Dunai Krokodilok SE 2 : 9
 
Dunai  Krokodilok SE:
Babusa Karolina, Hoffmann Tamás, Kvasznicska Norbert, Lukácsi Boldizsár, Magyar Csaba, Medica Filippo, Rózsa Vince, Saranyik Bence, Luttenberger Zoltán, Horváth Benedek, Horváth Gergely, Tóth Ádám

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2019 január
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: