Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Visszavágtunk a kupameccsért!
Hozzáadva: 2012-03-19 19:24:20
Egy hosszúra nyúlt ünnepi hétvége utolsó felvonásaként, a frissen kupadöntőbe jutott komáromi alakulathoz érkeztünk vendégségbe, de ünnepi ebéd helyett vérmes reményekkel várt minket a hazai csapat.


Egy hosszúra nyúlt ünnepi hétvége utolsó felvonásaként, a frissen kupadöntőbe jutott komáromi alakulathoz érkeztünk vendégségbe, de ünnepi ebéd helyett vérmes reményekkel várt minket a hazai csapat.
Parázs összecsapásra lehetett számítani, ahol a pillanatnyi forma fog dönteni. Mindkét csapatban maradt némi tüske az előző heti teljesítményükkel kapcsolatban, amit igyekeztek elfeledtetni magukkal és a szurkolókkal. Míg mi ugyan nyertünk, de rengeteg gólt kaptunk és sokat hibáztunk egy mérkőzésen amin nem kellett volna, addig a narancsvidék lakói egy tetemes előnyt engedtek ki a kezükből, úgy hogy az utolsó (utáni) másodpercben még gyakorlatilag örülhettek is, hogy egy pontot el tudtak hozni a Phoenixtől.
Tekintve, hogy az elmúlt meccseinken 5 és 3 gólos hátrányokkal indítottuk a találkozót, a legfontosabb feladatunk az volt, hogy ezt most elkerüljük, mert tudtuk, hogy ez az SZPK ellen nem a biztos siker előjele. Ennek megfelelőjeként elsődlegesen le kellett zárnunk az utat a felívelt labdák előtt, ami az előző összecsapáson rengeteg fejfájást okoztak és végső soron a vesztünket is a kupában. Bár a meccset nem sikerült azon a hőfokon elkezdenünk amin szerettük volna, de szemmel láthatóan ellenfelünk sem a legjobb formáját nyújtotta és bontakozó akcióikat sikerült még időben megfékezni. Ebből egy elég meddő mezőnyharc alakult ki, ami a harmad végéig nem is változott, azonban ekkor egy cserében Simon villant kétszer, két kontra támadást vezetett és az egyikben Ambrust, a másikban pedig Vargát hozta kihagyhatatlan helyzetbe, így hirtelen minden megváltozott. A harmad végéig már újabb találat nem esett, így két gólos előnnyel mehettünk a szünetre.
A következő játékrész természetesen komolyabb hazai nyomással kezdődött, de egy emberelőnyös szituációban elért, megpattanó lövésből szerzett gólon kívül ez szerencsére nem realizálódott gólokban. A bekapott gólra viszont volt válaszunk, nem is akármilyen, ugyanis a hazai csapat 1-6os állásnál kért időt, hogy megakassza lendületünket és rendezze sorait. A harmadban még egy bűntetőt sikerült gólra váltaniuk, így 2-6al várhattuk az utolsó játékrészt.
A záró játékrészben aztán az addig sem remeklő játékvezetők még inkább főszereplővé léptek elő és sorozatos hibáik után próbáltak folyamatosan kompenzálni, aminek egy óriás káosz lett a vége és egymást érték a kiállítások mindkét oldalon. Szerencsére a pályán az ellenfelek egyaránt felül tudtak emelkedni ezen és folyt a játék ahogy kellett. Mi próbáltuk ugyanazt játszani ami addig sikerre vitt minket, a komáromiak pedig próbáltak még nagyobb nyomást helyezni ránk és beindítani az úthengert. Az utolsó 5 percben szinte végig 1-2-3 emberes előnyben támadtak lehozva kapusukat ami szerencsére csak arra volt elég rendkívül koncentrált védelmünk ellen, hogy némileg faragtak hátrányukból miután Molnár még egyszer utoljára 3 gólosra növelte a különbséget a két csapat között.
A végeredmény 7-5 lett nekünk, ami pedig még fontosabb 5 pontos előnyre tettünk szert egyik üldözőnk előtt. A csapatnak sajnos egészen végig nem sikerült elérnie a megfelelő fordulatszámot, de mivel az előre megbeszélt taktikai elemeket sikerült tartani, így most ez is elég volt a győzelemhez. 
A következő fordulóban a Phoenix Fireball SE lesz az ellenfelünk, a meccs tétje pedig teljesen ugyanaz lesz mint a mostanié, ugyanis ők is nyertek a hétvégén így továbbra is 3 ponttal lemaradva mögöttünk igyekeznek befogni minket. Várunk szeretettel mindenkit a találkozóra ami Törökbálinton 03.25-én 14:20-kor kerül megrendezésre. Hajrá Krokodilok!
 
SZPK-NOKIA Komárom - Dunai Krokodilok SE 5:7 (0:2, 2:4, 3:1)
Ambrus 1+0 (2 perc), Varga 1+0, Hollósi 1+0, Ressely N. 2+1 (2 perc), Pazsák 1+0 (2 perc), Molnár 1+1, Simon 0+2 (2 perc), Schauer 0+1, Dombauer 0+1, Bedő 0+1 (2 perc), Galsai (2 perc), Guzsaly (2 perc), Ressely K. (2perc)
 
 

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2019 február
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: